Vizsgaidőpontok

 

 

T Á J É K O Z T A T Ó

 

 

Egyesületünk ingyenes vizsgáztatást csak abban az esetben vállal, ha az alábbi jelentkezési lap értelemszerűen és valós adatokkal   / regisztrációs szám /  kitőltve eljut a vezetőséghez az adott határnapig !

 

- az " ÁLLAMI  H O R G Á S Z V I Z S G A " jelentkezési lapja letölthető itt:

 

 

Vizsgát tenni lehetősége van a 10. életévét betöltött személynek. Aki az adott év december 31. napjáig a 15. életévét betöltötte, annak kötelező, amennyiben horgászni szeretne.

Egy személy évente egy alkalommal, korlátozott időtartamra, a szükséges szabály-és fajtaismeret igazolása mellett, meghatározott feltételek szerint turista állami horgászjegyet válthat.

Horgászvizsga letétele alól mentesül az az értelmi fogyatékos személy, akinek a törvényes képviselője az állapotát igazoló okmányokat bemutatta. A vizsga alól mentesített személy a szabályokat betartva kizárólag 18. életévét betöltött horgászvizsgával rendelkező személy folyamatos jelenlétében horgászhat.

Horgászvizsga letétele alól mentesül az a vak, vagy gyengénlátó személy, aki az igazoló okmányokat bemutatta.

 

2019 évben az alábbi napokon tervezünk vizsgáztatást:

 

- November 29. péntek 17 óra

 

A vizsgáztatás helye Kiszombor, Ady Endre Művelődési Ház, Szegedi út 13.

Azok számára, akik a Kiszombori Sporthorgász Egyesületnél kívánnak vizsgát tenni, ingyenes felkészítési lehetőségét biztosítjuk, melynek időpontjai:

 

- November 22. péntek 17 óra

 

A felkészítés, megfelelő létszám esetén (legalább 5 fő) kerül megtartásra, ezért ez regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a kiszombori.she@gmail.com címen lehet név, telefonszám és e-mail cím megadásával. Amennyiben a felkészítő megtartásra kerül, abban az esetben kiértesítjük a jelentkezőket, egyébként nem.

A felkészítés helye: Kiszombor, Ady Endre Művelődési Ház Szegedi út 13.

 

A vizsgával kapcsolatosan érdeklődni lehet a fenti e-mail címen,  illetve telefonon a 70/  771- 4953 számon.

 

Kiszombor, 2019. február  07.

 

  •                                                                                                   B u j d o s ó   Géza
  •                                                                                                            Kz. SHE. Titkára

 

 


 

Az  e r e d m é n y e s  felkészüléshez, tájékozódáshoz segédletet itt olvashat: