Horgászversenyek

 

  

 

V E R S E N Y C S A P A T U N K   EREDMÉNYEI:

 

 

2020.06.14-èn  horgászversenyen vettünk rèszt csapattársammal. Ennek helyszínèt a Makói Fèg tó biztosította. Már nagyon règóta vágyunk volt, hogy ezen a tavon is megmèrettetjük magunkat. Mèg soha nem horgásztunk itt, így hát nagy izgalommal kezdtünk neki a pecának. A mai napra 30 fokot igèrtek, ez be is igazolódott. Fűlledt meleg, borongós az idő ezèrt a halak kapófedve elèggè változó volt. A 16 nevezőből nekem sikerült a harmadik helyet elcsípnem16420g-mal. A csapattársamnak a második helyet 20500g-mal sikerült elérnie. Egy plussz èlmènnyel bővültünk és szuperül éreztük magunkat.

Üdvözlettel: Szitás Róbert ès Sándor Sándor.

 

 

*

 


 

 

Szeptember 1-én résztvett a Deszki horgásztavon Sándor Sándor a 2019 Aranyhal kupán , amelyet a makói Aranyhal horgászbolt rendezett. Ez a verseny 8 órás  volt,  36 horgász részvételével. A tó két szektorra osztották. Horgászunk a  tó első felére húzott. Egésznap fülesztő meleg, a halak étvágya is sajnos csekély volt, de így is sikerült neki második helyezést elérnie 13,4kg -val.

 

 

*

 

Csapatunk 2019.06.10.-èn rèszt vett Földeákon egy úszós horgászversenyen. A horgászat nehezen indult amely köszönhető a nagy hősègnek ès az előző napi horgászversenynek. Mèg is sikeresen megmèrettük magunkat,ez a lendület a második helyre volt elèg.                                                                               

Üdvözlettel:Szitás Róbert

 

*

 

 

2019 05. 04.-én is részt vettünk a Duocor horgászversenyen Deszken. Most a csapattársam akivel horgászhattam együtt legnagyobb örömömre a kisfiam volt. Két szektoros csapatversenyről volt szó, amely 12-12 csapatból állt. Az idő napos, de rettentő szeles a májusi időjárásnak megfelelő volt. A halak különböző időpontokban táplálkoztak es nem egy adott helyen. Gyakorlatilag a metód technikával kereső horgászatot kellett folytatnunk. Ez a módszer a mi szektorunkban 19,95 kg-ot hozott, amely a második helyre volt elég. Méltón kepviseltük az egyesületünket.

 

*

 


 

 

2018. 09.30.-án egyesületünk versenyzője Sándor Sándor részt vett Deszken az Aranyhal kupán ahol két szektorban összesen 35-en vágtak neki a versenynek. Délelőtt még néha lehetett halat fogni de délután alig tudtak kicsikarni néhány kapást. Nagyon nagy küzdelem árán, de sikerült a szektor harmadik helyet elérni 7850g-mal.
Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

*

 

A Duocor horgászverseny második fordulója zajlott szeptember 8-án Deszken. Az időjárás a nyár vègènek megfelelő volt, szèp napos ès nem utolsó sorban nagyon meleg. Csapatverseny volt kèt szektorra osztva. A halak kapókedve hullámzó volt, de így is sikerült 35.1kg fogni. Ez a mi szemtorunkban az első helyre lett elegendő. Ennèl rosszabb pecánk sose legyen.

 

*

 

Szitás Róbert beszámolója:

Augusztus 4-èn rèsztvettünk egy 24-órás csapatversenyben. Amelynek a helyszíne a Csanádpalotai Zápor tó volt.14 csapat vágott neki ennek a hosszú meleg horgászversenynek. Ez a víz ismeretlen volt számunkra , így is  az előkelő 4-ik helyet sikerült elfoglalni. Az öszfogásunk 65,5kg volt. A dobogóra sajnos nem tudtunk felállni, de a legnagyobb halat mi fogtuk meg, ennek a súlya 9,2kg volt. Büszke vagyok csapattársamra Sándor Sándorra a kitartásáèrt.

 

*

A Kiszombori SHE versenycsapata 2018.07.22-én a "Barátok Kupa" deszki horgászversenyen.A számos résztvevő közül Sándor Sándor az első helyen végzett 32310 gramm kifogott súllyal illetve a legnagyobb hal kifogója is ő lett 8090 grammal. A második helyet csapattársa Szitás Róbert szerezte meg 24510 grammal.

 

*

 

2018 április 28.-án a Duocor horgászversenyen csapatban a 2. helyen végeztünk 17 csapatból. Ezen az 5 órás versenyen 19 kg halat tudtunk fogni. A verseny szabályai szerint mindenki azonos csalival horgászhatott.

 

S á n d o r   Sándor,  S z i t á s  Róbert   
a versenycsapat tagjai                   

 

*

 

2018. 04.22.-én Edzőnapot tartottunk a Kiszombori Vályogos tavon. A napsütésnek ès a jó időnek köszönhetően jó kapások voltak. Összesen 5 pontyot, 1 amurt, 6 kárászt és kb 15 törpèt sikerült szákba terelni. Aki itt horgászik annak nagy esèlye van egy jó pecára a versenyen is.

 

    S z i t á s   Róbert     
     Kiszombori SHE     

  

*

 

 

2018 Március 25-en megvolt az év első horgász versenye, amely a Matyér-en rendeztek. Az időjárás nagyon csúnya oldalát mutatta,hideg es szeles volt. A kapások annyira ritkák es gyengék voltak, szinte alig lehetett őket észrevenni. Valószínű a hideg víz es a mostoha körülmények miatt. Összegségében középmezőnyben sikerült az egyesületet képviselnem.


  S z i t á s   Róbert     
Kiszombori SHE     
 

 

*

 

 2018.03.25.-én Deszken lezajlott az év első feeder versenye. Sajnos elég borús idő volt a víz  kb: 4-5 fokos volt, így nem nagy eredmények születtek. A tó 3 szektorra volt osztva, amelyben én az 1 szektorba kerültem, ahol sikerült elhoznom a 3. helyet 1445g-al a 2. hely 1950g az 1. hely 2500g volt.


S á n d o r   Sándor   
Kiszombori SHE     
 

 


 

 

- Összefoglaló a 2016 július 16.-án megrendezett "HÁZIVERSENY" -ről.

Hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre a Kiszombori SHE. szervezésében a Vályogos tavi háziverseny 2016 július 16-án.

 

A versenyen csak a tavunkra érvényes területi engedéllyel rendelkezők nevezhettek.

A kifejezetten rossz idő ellenére a 29 nevezőből 16 fő vett részt a nagyon jó hangulatú megmérettetésen. A pálya szinte minden részén tudtak pontyot fogni, de volt aki a keszegek terén remekelt.

 

Az első helyezett három ponttyal tudta nyerni a versenyt, akinek a jutalma a nevével gravírozott vándorkupa lett (egy teljes évre). Mindhárom dobogósunkat oklevéllel és pezsgővel jutalmaztuk. Persze nem is a díjazás, hanem a csapatépítés, a közösség, az emberek összehozása volt a cél. Ami olyannyira sikerült, hogy több pozitív visszajelzést kaptunk.

 

Tehát jövőre mindenképpen folytatnunk kell!

 

Bajusz Zoltán     

Versenyfelelős    

 

 

  • - Összefoglaló a Május 8-án vasárnap megrendezésre került 
  • "Hagyma Kupa" meghívásos csapatversenyről.

Ezen három fővel indult egyesületünk. Sajnos a pontyok ívása elkezdődött (nem bírták kivárni a verseny végét....), de így is sikerült a hatodik helyen végezni. Első megmérettetésnek nem is rossz.

Nyolc nap múlva hétfőn már Földeákon áztattuk a zsinórt. Ide szintén csak a meghívottak nevezhettek. A reggeli rossz idő és az előző nap érkezett front ellenére sikerült a hetedik helyre befutnunk. Látjuk a lehetőségeket, a fejlődés irányát.

Reméljük a következő versenyeken sikerül ennél jobb eredményeket is elérni.

2016. 05. 27.Bajusz Zoltán       
Kiszombori SHE.    
Verseny és ifjúsági felelős