Adatkezelési, Kamera üzemeltetési szabályzat

 

 

Tájékoztató az elektronikus térfigyelő rendszer beüzemeléséről.

 

A halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvényben  és a 133/2013. (XII.29.) VM rendeletben foglaltak előírásainak megfelelően a Vályogos horgásztavon Halászati őr, és társadalmi halőrök biztosítják az egyesület vagyonának védelmét, a környezetvédelmi, és a horgászrendi szabályok betartását.

Az őrzési feladatok eredményesebb végrehajtása érdekében a KSHE. térfigyelő rendszert üzemeltet a Vályogos tó területén.

A telepítésre sikeresen sor került, az üzembe helyezésre pedig most kerül sor.

Az erre vonatkozó részletes adatkezelési tájékoztató a Vályogos tó hirdetőtábláira kifüggesztésre kerül, valamint megtalálható az egyesület honlapján. Ezen túlmenően elektronikus hírlevélben, és a Kiszombori Híradóban, valamint más újságokban is közzétesszük.

A kamerafelvételek a tagok és a területre belépő személyek képmását rögzítik, ezekhez a felvételekhez kizárólag az egyesület elnöke, valamint az Egyesület Adatvédelmi Szabályzatának 1. számú mellékletében szereplő személyek férnek hozzá.

Szabályszegés észlelése esetén, amikor a kamerafelvételek alapján megállapítható, hogy szabályszegésre került sor, úgy arról az észlelő halőr jegyzőkönyvet vesz fel, illetve a kamerafelvételt elmenti, hogy a szabályszegővel szemben indított eljárás során az az egyesület jogos érdekének érvényesítése érdekében felhasználható legyen. 

Kérek minden tisztelt tagot, hogy a megküldött tájékoztatót és szabályzatot olvassák el, mert a jövőben fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy a szabályszegők ellen eljárást indítsunk.

Ez minden egyesületi tagunk közös érdeke.

 

Kiszombor, 2020.02.15.

 

Tisztelettel:                    
Kiszombori Sporthorgász Egyesület  
Miskolczi László elnök          
 

 

 

- Az Adatkezelési szabályzat itt olvasható:

1 számú melléklete itt olvasható:    

- A Kamera üzemeltetési szabályzat itt olvasható: