Közlemények

 

Tisztelt horgásztársak, és érdeklődők!

A Kiszombori Sporthorgász Egyesület évtizedek óta gondozza a Vályogos tavat. Ezzel nem csak a horgászoknak, hanem a település lakosainak is örömet okozva.
Az elmúlt években a nagy szárazság vízhiányt okozva veszélyezteti az élővilágot. Egyesületünk vízpótlásokkal igyekszik megóvni a tavat, ami egyre nehezebb feladat.

 A Egyesületünk tagsága 2023 február 26-án megtartott közgyűlésén a megjelentek  arról határoztak, hogy:
 - Megszavazták az ez évi jegyárakat, amit a weblapunkon a megjelenést követően meg lehet tekinteni.
 - Döntöttek arról, hogy az engedélyek árusítását meglehet kezdeni. A horgászatot viszont ideiglenesen a víz pótlásáig fel kell függeszteni az alacsony vízszint miatt.

A közgyűlési döntést követően jelenleg az okmányok nyomtatása történt, illetve megszerveztük a jegyárusítást a Kiszombori Könyvtárban, szerdánként 15-16 óra között.
Megkezdődött a vízpótlási munkálatok megszervezése. Reményeink szerint március hónapban ezt meg tudjuk oldani.

Azért, hogy tavunkat biztonságba tudjuk, kérjük  segítsenek ebben a munkában azzal, hogy: személyi jövedelemadója 1%-ával továbbra is támogassa egyesületünk tevékenységét: Kiszombori Sporthorgász Egyesület, adószám: 18452275-1-06.


A közgyűlésen a tagság arról is határozott, hogy lehetőséget teremt mindenkinek arra, hogy lehetőségeihez mérten anyagilag támogathassa a vízpótlást. Kérünk mindenkit, akinek erre lehetősége van, keresse Oláh Sándor gazdaságvezetőt a 06 70 3278862 telefonszámon.


Köszönettel: az Egyesület Vezetősége.