Gyermek Verseny 2024 05. 12

 

Kiszomboron a Vályogos tavon megrendezésre került 2024. 05. 12.-én

Az idő rendkívül változatos volt, hajnalban +15C felhős gyenge délkeleti szél, gyakorlatilag előtte egész héten... a verseny kezdetén 09 óra körül gyenge eső, a halak szempontjából semleges vagy negativ időjárás. Ez megmutatkozott a fogási eredményekben is, sajnos a nagyok nem jöttek. De a törpéken kívül néhány termetes kárászt, keszeget is sikerült elkapni, és több teknőst, de őket nem tudtuk az összesítőbe beszámolni. A verseny három korosztályban került értékelésre, amely jelentősen szakaszolta az ifjúságot, így többeknek jutott helyezés. Ezen a versenyen kilenc dobogost hirdettünk !

Fontos volt az élmény, a fogás öröme, kevés haltartó maradt szárazon.

Ahogyan a régiek kérdezték: - halszagú a kezed ??    >> azaz, fogtál valamit ?

A gyerekek töbségének halszagú lehetett a keze, ezzel talán hozzájárulhatunk ennek a sportnak a népszerűsítéséhez, egy újabb horgász generáció felneveléséhez.

 

 

 

- regisztráció 07:40 körül

 

- a megnyitó...

 

- a sorsolás...

 

- az első fogás....

 

- a gáton megkezdődött a mérlegelés

 

- a versenyen a legtöbbet kifogó versenyző

 

- eredmény hirdetésre várva.

 

- eredmény hirdetés

 

      

 

- a nevezők és a végeredmény.

 

       

- néhány versenyző

 

- egy csoportkép.

 

  • A helyezetteknek Gratulálunk! Köszönjük a résztvevőknek, szülőknek, kísérőknek hogy jelenlétükkel megtisztelték versenyünket. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét találkozhatunk!
  •  
  • Egyesületünk KÖSZÖNETÉT FEJEZI KI a MOHOSZ-nak, a MAROS MIX Kft.-nek, Aranyhal Horgász és Állateledelbolt-nak, segítőinknek és mindazoknak akik közvetve, vagy közvetlenül  hozzájárultak  rendezvényünk sikeres lebonyolításhoz.